Beleef Dans

Historie

Beleef Dans is een jonge dansschool met een oude historie. Zo`n 30 jaar geleden is Marjon Driessen begonnen met jazzdanslessen in de wijk Belfort, te Maastricht. Dit deed ze onder de naam van Dizzy Jazz Dance. Plezier en vooral plezier in dans en persoonlijk contact met leerlingen en ouders stonden voorop. Per 1 januari 2014 zijn de danslessen overgenomen door Anouk Habets en is de naam veranderd in Beleef Dans – dansstudio.

Een leuk weetje is dat Anouk haar eerste danspasje heeft geleerd bij Dizzy Jazz Dance. Als achtjarige kwam ze voor het eerst naar dansles. Dat was bij Marjon. Al snel ontdekte Anouk het plezier in dansen en dat smaakte naar meer. Na 9 jaar danslessen en 5 shows is Anouk elders gaan dansen om zich verder te ontwikkelen op het gebied van dans. Dat Anouk graag zelf danslessen wilde gaan geven, was toen al duidelijk.

Ook toen Anouk geen danslessen meer volgde bij Dizzy jazz dance, is zij wel nog altijd betrokken gebleven bij de dansschool. Zo heeft zij een aantal keren stage gelopen bij Marjon. En tijdens de shows was ze achter de schermen altijd aanwezig om te helpen. De laatste maanden voor de overname hebben Marjon en Anouk samen het merendeel van de lessen gegeven.  

Copyright 2024 Beleefdans.nl
Development by Pendo