Beleef Dans

Workshops

Diverse workshops

Beleef Dans organiseert regelmatig workshops. Op dansgebied valt er veel te beleven. Er zijn verschillende dansstijlen en binnen iedere stijl zijn er vaak weer verschillende substijlen. Daarnaast heeft iedere docent ook weer zijn eigen stijl. Kortom, dans is heel breed. De workshops zijn er om kennis te maken met de diversiteit van dans en verschillende dansstijlen te beleven. Nieuwe dingen leren. Doen waar je plezier in hebt. Verdieping. Iets extra`s naast de reguliere lessen.

Bekijk de agenda voor de workshops die Beleef Dans organiseert. 


Verjaardagsfeestjes

Een dansworkshop op je verjaardagsfeestje! Hoe leuk zou dat zijn?! Speciaal voor degene die al dansend hun verjaardag willen vieren organiseert Beleef Dans ook dansworkshops voor verjaardagsfeestjes. Het beloofd een feestelijke en gezellige ervaring te worden.  Het thema van de workshop wordt in overleg bepaald. Daarnaast mag de jarige job zelf een muzieknummer kiezen, waarop er een dans aangeleerd wordt.

Interesse in een dansworkhop op je verjaardagsfeestje?  Neem contact op via het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken. 


Workshop dansexpressie / dansimprovisatie voor volwassenen

Eigenlijk alles om je heen kan een uitgangspunt/inspiratie vormen om in beweging te komen. Graag werk ik vanuit afbeeldingen, foto`s, schilderijen, filmpjes, gedichten of muziek. Aan de hand van verschillende gerichte opdrachten komen de dansers vanzelf in beweging. Je ontdekt zo vanzelf (nieuwe) bewegingsmogelijkheden en ontwikkelt je eigen danstaal. Dansplezier, creativiteit, ontdekten, leren en beleven staan centraal bij deze workshop. Uit je hoofd in contact met je lichaam. Deze workshop is geschikt voor zowel mensen met danservaring. Maar ook voor mensen met geen/weinig danservaring. En ja, deze workshop is ook geschikt voor mensen die denken dat ze niet kunnen improviseren of die improviseren moeilijk of eng vinden. Meld je snel aan en beleef het zelf!

Veel mensen hebben bij dansexpressie/improvisatie het beeld van zweverige dansers die in het park een boom aan het dansen zijn. Dat is het helemaal niet. Nieuwsgierig naar wat het dan wel is? Kom dansexpressie / dansimprovisatie zelf beleven tijdens een van de workshops!

Bekijk de agenda voor de workshops die Beleef Dans organiseert. 


Workshops op maat

Er zijn vele gelegenheden die geschikt zijn voor een dansworkshop. De inhoud van de workshop kan in overleg samengesteld worden.

Interesse in een workshop op maat? Neem contact op via het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken. 

Copyright 2024 Beleefdans.nl
Development by Pendo